Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Träffade Jila Mossaed i veckan och inspirerades av hennes diktning


släpp danken i ditt bröst.





du är trött på att fylla hålrummen
med tomma stenar

bergen de tysta
höll dig en gång om ryggen

nu tvivlar du på
även den vackraste av horisonter


men släpp danken i ditt bröst
låt gryningen komma




Fri vers av Tove Meyer VIP
Läst 552 gånger och applåderad av 17 personer
Publicerad 2019-02-20 12:03



Bookmark and Share


  Peter G VIP
En väldans vacker text!
2019-02-21

  Annie b'larsson VIP
Åhh, jag ryser..
2019-02-21

  Respons VIP
En konstnärlig uppmaning som jag tar till mig. Länge leve de vackra horisonterna!
2019-02-20

  Dan Linder
Ljuvt och melankoliskt. Bra Tove!

2019-02-20

  J P VIP
Fint Tove!
2019-02-20
  > Nästa text
< Föregående

Tove Meyer
Tove Meyer VIP