Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Döm aldrig de till synes sämre lottade


Hidden


I seem daft enough
not to be known - or shown
under my hat

hidden,
but not forbidden

a creep
from Top Creek

one of the unfortunate
hiding a golden fortune


redeye





Fri vers av redeye
Läst 386 gånger
Publicerad 2006-06-20 23:53



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

redeye
redeye