Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Sorgen i mitt hjärta


Tårar

Tårar i det oändliga.

Fallar ner från himmlen.

Tårar träffar marken och hamnar i mitt sinne.

Tårar försvinner från mina kalla kinder.

Men de kommer alltid att finnas där som en pöl av sorger.




Fri vers av Mi
Läst 425 gånger
Publicerad 2006-06-21 00:02



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Mi
Mi