Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Flykt

när jag ännu en gång känner mig fast
och lämnar honom några sista xanor,
en glömd klocka eller en lånad tröja
kommer se ut som att jag aldrig funnits
hur kan jag aldrig känna någonting?
jag flyr ännu en gång, adjö käraste
packar ihop mina saker noga igen
jag måste få ett slut på oss,
ta hand om mina affärer,
lämnar bara ett minne och det sitter i själen
jag kommer aldrig drömma om dig mer
men jag kommer ha ärrat dig
och kom ihåg alla ni som rört mig
hur vacker jag är när jag röker i sängen




Fri vers av kattdrottningen
Läst 239 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2019-02-22 04:28



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

kattdrottningen
kattdrottningen