Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Välkommen sköna söndag

Söndagsmorgonen har åter gjort comeback
jag bara älskar den och njuter så till fullo
tystnaden ligger som ett täcke över staden
stillheten vandrar omkring sprider sitt lugn
det enda jag hör är några fåglars läten
emellanåt ljud från bilars rullande däck
mina tankar håller på att sträcka ut sig
ibland är de lite sömndruckna ibland helt klar
som nu idag och håller på att sätta igång
känner hur pulsen stiger och hur jag längtar
efter min älskade penna som ligger och väntar
vi två är ju bästa kompisar i vått och torrt
blir spännande och se vad vi kommer skapa
kaffet smakar himmelskt och dess arom
fyller mina sinnen med enorm lycka
välkommen sköna söndag
jag ser alltid fram emot
att få umgås med dig






mare




Fri vers (Fri form) av mare VIP
Läst 238 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2019-02-24 09:54



Bookmark and Share


  Kungskobran VIP
Låter underbart, ser fram mot pennans skapelser
2019-02-24

  Bibbi VIP
Spännande väntan...
2019-02-24
  > Nästa text
< Föregående

mare
mare VIP