Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

flyktig

tiden är så flyktig

den kan aldrig annat bli

planer för i morgon

eller ljuvlig nostalgi

tynger mina sinnen

fyller mina minnen

tillfällena går mig förbi




Fri vers av Anders P VIP
Läst 248 gånger
Publicerad 2006-06-21 10:02



Bookmark and Share


    Bodil Sandberg
Det här älskar jag såklart...med härliga rim och med en trolsk enkelhet!
2006-06-21
  > Nästa text
< Föregående

Anders P
Anders P VIP