Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vill åt ditt mörker

 

ditt ljus har jag

vill även ha ditt mörker

behöver det

behöver helheten

båda sidorna av dig




Fri vers av Helene Månsson
Läst 189 gånger
Publicerad 2006-06-21 11:46



Bookmark and Share


    Bostik
Kärlekens nödvändiga kontrast - kan man äga ljuset om man inte äger mörkret? Fin liten strof, danke!
2006-06-21
  > Nästa text
< Föregående

Helene Månsson
Helene Månsson

Mina favoriter
min mamma