Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Repris som nog kan behövas i dessa tuffa tider.


Hjärtspecialist

En stilig hjärtkirurg från Elsass

lagade brustna hjärtan en masse

inte med nål och tråd

men med själavård

och komplimanger i stora lass!




Bunden vers (Limerick) av limerick
Läst 274 gånger och applåderad av 12 personer
Publicerad 2019-02-28 22:43



Bookmark and Share


  Fulbergarn
Bra limerick med ett bra budskap!
2019-03-11

    Dan Myrbeck
Ja, när det gäller kärlek
kan man gå på en nit,
och drabbas av
amorekardit.

Och då gäller det att
hjärtsjukvården
klaffar!

2019-03-04

  Ewa-Britt Nilson VIP
L aga <3-an med gott ord
A llt blir ju då sen braombord
S nabbt det sker
S ol det oss ger
A llt ler ju sen på vår jord...
2019-03-01

  Palett
Vilken bra limerick !!
2019-03-01

  Gunnel Eriksson VIP
Alla sätt är bra utom de tråkiga.
En bra limerick hör till de bra.
2019-03-01

  Marita Ohlquist VIP
En godhjärtad man, på min ära
som visste hur kan skulle göra
för att andra skulle slippa
på att trasiga hjärtan bära!
2019-03-01

    Sefarge VIP
Förebyggande
Vård det bästa
Är?
;)
2019-02-28
  > Nästa text
< Föregående

limerick
limerick

Mina favoriter
Hålla truten-limerick