Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


En önskan

Om jag önskar tillräckligt hårt,
att rötter börjar växa ner i marken.
Då kan jag bevara det som är vårt,
ut i mina grenar, långt in under barken.

Då står jag fast när vinden om mig piskar.
När det river i min krona och lever om.
När framtiden till bladen mina viskar,
"Ni kan aldrig bli ett dom".

För om jag önskar tillräckligt stort,
kanske sagan får ett lyckligt slut.
Ett slut som vi bestämmer, som vi gjort.
Dit vi båda kämpat oss ut.

Ner för branten och över en älv,
efter iskallt tvärsim i motström.
Vi värmer varandra och våra själv.
och verkligheten blir vår levande dröm.

Det önskar jag.










Bunden vers av Ohappa
Läst 347 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2019-03-03 01:38



Bookmark and Share


  Domenico VIP
Rotat...i djupet....starkt och fyllt av växtkraft!
Viljan och drömmen som motor...målet en verklighet,möjlighet...
Ännu en ljus hoppfull text av din hand!
2019-03-03

  J. E. A
Fint!
2019-03-03
  > Nästa text
< Föregående

Ohappa
Ohappa