Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Rädd för att bli älskad

Jag är livrädd för att bli älskad
Så fort någon visar lite intresse gömmer jag mig
Jag är rädd att uppleva kärlek
Därför sitter jag naken och gråter




Fri vers (Fri form) av Frajberg VIP
Läst 135 gånger
Publicerad 2019-03-03 15:19



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Frajberg
Frajberg VIP