Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Melodi i video: But Beautiful (egen inspelning)


Levande begravd

Min famn är öppen
så sade jag en gång
men i famnars djup
där drunknade min sång

Mitt öga ser dig
så tänkte jag igår
men ögonblicket försvann
bakom tusen tusen år

Ja, hur jag än greppar
jag aldrig dig når
hur jag än ger
du aldrig mig får

Det är tyst i graven
så säger alla mig
men jag är redan begravd
i tankarna om dig






Bunden vers (Rim) av Bengt H VIP
Läst 332 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2019-03-03 20:38



Bookmark and Share


  Solstrale VIP
Verkligen djupt vackert och med ödesmättad skön rytm...
2019-03-10

  Blomma-Stjärna VIP
ömsint vemodig poesi
fjättrad av förälskelse till "den onåbara"
2019-03-04
  > Nästa text
< Föregående

Bengt H
Bengt H VIP