Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Sväljer lyckan

Vandrar i mörka gränder
Letar efter lyckan att ha i mina händer
Jag ser den
Är nästan där
Jag har den
Lyckan är här
Jag sväljer den
Behöver inget vatten
Vad som händer sen
Det vet bara natten
Ska ta ett bloss av lyckan
Ta den och tänd
Vem kommer veta?
Natten
Och en mörk gränd




Fri vers av Svartaälvan
Läst 361 gånger
Publicerad 2019-03-07 10:04



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Svartaälvan