Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Tillsammans mot likgiltigheten och friheten

Vi hittar väl oss själva någonstans
Där vi kan lämna allt åt någon jävla substans
Och leva som att livet inte fanns
Vi hittar väl oss själva så kallat älskande
Där vi kan skita i livets regler så avslöjande
Och fortsätta älska som om imorgon inte var existerande
Vi hittar oss själva i ensamheten
Tillsammans i tomheten
I ett gömt kvarter mot likgiltigheten och friheten




Fri vers av Svartaälvan
Läst 242 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2019-03-10 10:24



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Svartaälvan