Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Dansar aldrig nykter

Jag dansar aldrig nykter
Och livet går som en dans
Verkligheten har inte en chans
Den försöker väl leta sig fram någonstans
Men nej
Den har inte en chans
En verklig värld drar och rycker
Tro mig, jag vet vad ni tycker
Vad håller hon på med, hon borde skämmas
Men en dröm är jag närmast
Närmare
Närmare
Närmast
Tills allt är glömt
Och återigen dansar jag aldrig nykter
Och livet går som en dans
Verkligheten har inte en chans




Fri vers av Svartaälvan
Läst 213 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2019-03-08 19:32



Bookmark and Share


    ej medlem längre
bra titel
2019-03-08
  > Nästa text
< Föregående

Svartaälvan