Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Utsmetad litteratur

Nog är det väl så
att allt faller till marken
Men med pennan i handen
faller blodet mot pappersarken
Formar en vacker figur
i fuktig struktur
Av utsmetad litteratur




Fri vers av Svartaälvan
Läst 120 gånger
Publicerad 2020-01-23 13:18



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Svartaälvan