Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Förblöder långsamt

Förblöder långsamt
Ur mig rinner jag
Mer för varje dag
Är förlorad till blodet
Med hög alkoholhalt
Jag har fan inte modet
Att hälla ut allt
Så jag byter blod mot sprit
Mår ju egentligen skit
Men vad fan gör man
Blodet rann
Fortsätter rinna
Förblöder långsamt
Det är ju jävligt ensamt
Men jag förblöder hellre än att vara svag
Mer för varje dag
Ur mig rinner jag




Fri vers av Svartaälvan
Läst 224 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2019-03-10 10:26



Bookmark and Share


  Poeten i natten
Gillar texten, bra skrivet!
Den var tung och sorgsen, precis som jag gillar det!
Fortsätt så!
2019-03-11

    ej medlem längre
Tungt
2019-03-10
  > Nästa text
< Föregående

Svartaälvan