Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Inte ens Gucci och kläder från NK

Jag känner lukten av gräs fan överallt. Inser hur vi alla är trasiga men försöker dölja det med exklusiva kläder från NK. Men inget döljer höga ögon och hesa röster. Inte ens dyr Gucci-parfym kan dölja doften av gräs. Det har jag lärt mig. Den hårda vägen, som man skulle kunna kalla det. Den hårda vägen jag är alldeles för avtrubbad för att känna av. Mamma har börjat undra varför jag inte bryr mig. Tycker jag tar för lätt på saker. Men min gräns för saker att ta hårt på är beyond vad som är normalt. Det är därför du kan hitta mig hög på perrongen mitt i natten, rökandes en till olaglig cigg, väntandes på ett tåg att hoppa framför.




Prosa av Svartaälvan
Läst 147 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2020-01-23 13:27



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Svartaälvan