Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Prata med golvet

Pratar med golvet
Ögonen på golvet
Tittar åt andra hållet
Så du inte ser
Ser min trasiga blick
Ser vad som sker
Att allt jag kämpat för inte gick
Vill inte förstöra någon
Det jag gjort hittills är förmycket
Mer än lagom
Jag vet att ni säger
Även detta tar vi oss igenom
Men det finns inget vi
Den som ska klara detta är inte ni
Det är jag
Så låt mig
Låt mig prata med golvet
Ha ögonen på golvet
Räddar er från min trasiga blick
Så jag tittar åt andra hållet




Fri vers av Svartaälvan
Läst 229 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2019-03-10 10:20



Bookmark and Share


  Niliboy
Jag lyfter ögat mot himmelen! Herren ger mer!
2019-03-15
  > Nästa text
< Föregående

Svartaälvan