Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Är det nu jag är vacker?

Målat vartdera öga med jämna penseldrag.
Utsmetade läppar i extremfärg.
Fransarna bär jag tungt
ihop med alkoholhalten i blodet.
Håret var plattlockat,
numera knullrufsigt
efter otillåtna scener
inne på den skumbelysta toaletten.
Går på krossat glas
med höga klackar och snubblar
på kullerstensgatan genom stan.
Kallad snygg, underbar
och därefter jävligt knullbar.
Är det nu jag är vacker?
När han kan kalla sig
klar?




Fri vers av Svartaälvan
Läst 136 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2020-01-23 13:20



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Svartaälvan