Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

När vi lämnar rummet är det borta

När vi lämnar rummet är det borta
Ingen vet om det finns
Ingen vet om allt vi minns
De fyllda skratten
De hjärtskärande gråten
Älskandet om natten
Och den där låten
Som spelas om och om igen
Jag såg dig i ögonen
Älskade dig
Likt jag hatar mig
Men snälla säg
Att vi inte försvinner när illusionen gör det
När vi går tillbaka till en verklighet
Men snälla säg
Mig
Att en kärlek även i den kan vara funnet Att du älskar mig även när vi lämnar rummet




Fri vers av Svartaälvan
Läst 205 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2019-03-14 09:46



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Rummet försvinner, liksom tiden.. men minnen och känslor lever vidare.
2019-03-14
  > Nästa text
< Föregående

Svartaälvan