Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

när tiden är en eon av svallande sorg

 

det växer kärleksört nu

i jorden som vilar dikt an

 

kan du känna hur rötterna söker sig efter dig

i tröst, efter värme

 

efter ord

 

© Birgitta Wäppling, 3 september 2018

 




Fri vers av © Birgitta Wäppling VIP
Läst 277 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2019-03-08 18:35



Bookmark and Share


    ej medlem längre
±
2019-03-08
  > Nästa text
< Föregående

© Birgitta Wäppling VIP