Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
som sommarens åskmoln mullrar magen tacksamt vidare


lyssna

mina nagelband brister av otålighet
kroppen rister av kraftig längtan
hjärtslag bultar närvarande
och magen är orolig igen

kan det vara längtan efter min kärlek
hemlängtan och behov av en kram
eller konsekvens av skräpmat
och oregelbundna måltider

inte vet jag






Fri vers av Hans w-art Westlund VIP
Läst 423 gånger
Publicerad 2004-10-13 22:09



Bookmark and Share


    Agneta VIP
Dina ord får mig att längta efter något...
2004-10-14
  > Nästa text
< Föregående

Hans w-art Westlund
Hans w-art Westlund VIP