Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Älskar uppmuntra med blomsterfång

Stannar upp och lyssnar in
någon vill prata lätta sitt hjärta
min medmänniska mår inte så bra
själen är tyngd i sorg i smärta..

Ger min uppmärksamhet
mina öron men inte min röst
den vilar medan orden flödar
ur personens tyngda bröst..

När allt det som ska ut i ljus
har lättat inte längre är en börda
märks en tydlig positiv förändring
vet att det är många som vill bli hörda..

Ett leende en kram en hand i min
brukar jag få efter samtalets gång
lyssna kan rädda liv från att drunkna
älskar uppmuntra med blomsterfång..






mare




Fri vers (Fri form) av mare VIP
Läst 222 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2019-03-18 10:30



Bookmark and Share


  Bibbi VIP
Så sant.
2019-03-18
  > Nästa text
< Föregående

mare
mare VIP