Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Media tystar ner förföljelsen av kristna

Förföljelsen av kristna är enorm
media tystar ner och försöker gömma
den stora sanningen som pågår i vår värld
mordantalet på dem är skrämmande stort
men det verkar ju som politiker inte bryr sig
bara ett fåtal vågar ta bladet från munnen och
fördömma detta enorma skövlande!
kristna attackeras på alla möjliga sätt
verkar som de helst ska utplånas på kartan
särskilt i hårdförda diktaturländer
det kristna budskapet står för kärlek
inte våldets och hatets gärningar
det kristna budskapet handlar om frid
om fred och frihet på vår söndrade jord
så varför får de inte någon riktig hjälp
blir synliggjorda bekräftade och sedda
varför behandlas de med mindre värde?
det verkar ju som politiker klappar annat
medhårs och gör allt för att tillfredsställa
men som sagt det gäller inte de kristna!






mare




Fri vers (Fri form) av mare VIP
Läst 305 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2019-03-18 17:30



Bookmark and Share


  Bibbi VIP
Håller med till fullo här.
2019-03-20

    ej medlem längre
Ja, det är läskigt! Läste nyligen hur Jehovas Vittnen i Ryssland trakasseras, fängslas, förbjuds, deras Rikets Salar stängs, en efter en.
Bra skriven debatt-artikel!
2019-03-19

    ej medlem längre
Det långt större systematiska mördandet och förföljandet av kristna rimmar illa med kuturmarxistiska regimmedias verklighetsbeskrivning och agenda.
2019-03-18

    ej medlem längre
över längre tidsrymder finns det bara rättvisa
2019-03-18
  > Nästa text
< Föregående

mare
mare VIP