Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
En ögonblicksbild


Svensk Sommar


Det regnar

Det är kallt

Det är Tyskar överallt

Barnen kastade in bollen till grannen

Grannens rottweiler heter Hubert


På intensiven är det tre timmars kö för ett bandage och en stelkrampsspruta




Fri vers av Uffe Agnetun
Läst 234 gånger
Publicerad 2006-06-22 07:32



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Uffe Agnetun
Uffe Agnetun