Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Desperata rop på hjälp hörs dagligen människor blir utsatta

Hur mycket mer ska mitt lilla
vackra fosterland orka med?
bördan är extremt tung med
alla pågående utgifter & skador
som satt djupa öppnade blödande sår
politiker som har största ansvaret
bara fortsätter köra landet i bott
det är i fritt fall en sak som är säker
& det kan de inte ljuga om för det
syns hörs & märks i deras handlingar
det hemska är att det blir bara värre
& man undrar hur det ska sluta
det knottrar sig efter ryggraden
minsta lilla småhår reser i skräck
desperata rop på hjälp hörs dagligen
människor blir utsatta för hemskheter
olika attacker som förstör deras liv
ibland tas det bort för evigt
det ser ut som politiker bara vill ont
allt som är bra ska bli dåligt
allt som blomstrar ska vissna
svensk välfärd ska inte få finnas
allt ska försvagas inte stärkas
att bygga upp är inte av intresse
istället raseras krossas slås mycket
i spillror & det otäcka är att säkerheten
& tryggheten inte längre är närvarande
att vistas ute kan vara farligt
folk uppmanas att inte gå ensam
att klä sig fattigt på grund av alla
eskalerande rån som löper amok
listan är så lång när det gäller
landets förfall att det skulle ta
enormt många blad att skriva ner..
mitt hjärta brinner för Sverige
jag älskar mitt fosterland
& fortsätter göra allt i min makt
att påverka & väcka de som ännu
slumrar i sin lilla bubbla..
de som blivit indoktrinerade
hjärntvättade av propagandan
som älskar att manipulera
lura folk in på villovägar..
så många har blivit vilseledda
men ju mer tid som går
uppenbarar sig sanningens ljus
mörkläggningar krackelerar
vinka vrida tvista & vända
som media håller på med
håller på att vittra sönder
lögner håller aldrig!







mare




Fri vers (Fri form) av mare VIP
Läst 159 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2019-07-20 08:31



Bookmark and Share


  Bibbi VIP
Till Twitter.
2019-07-22
  > Nästa text
< Föregående

mare
mare VIP