Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Sanningen trycker på avslöjar deras stora hyckleri

Media fortsätter sprida ut lögner
reportrar journalister vinklar på
inte så konstigt att jag bojkottar
deras stora ljugarmunnars giftiga ord
det stinker så att jag börjar må illa
hur kan de bara få hålla på så här?
inför hela svenska folkets öron
inför hela svenska folkets ögon
men ju mer tid som går trycker
sanningen på och avslöjar deras
stora hyckleri som spelas upp!
de gräver så att säga sin egen grop
utvecklingen går ju bara åt ett håll
ner i den grop som de själva gräver
att hålla på och ljuga håller inte
till slut vittrar den sönder och dör
sanningen växer och ger liv och lust
dess rötter tränger igenom hinder
upp i ljus inspirerar motiverar själar
ger mersmak på livets oändliga fat
lögnen är bitter besk sur smakar
ruttet och det enda man vill göra
är att slänga den så långt bort som går
ner i glömskans djupa hav
eller det bästa elda upp den
den politiska korrektheten
följer sina instruktioner
göm alla sanningar!







mare




Fri vers (Fri form) av mare VIP
Läst 236 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2019-03-22 07:26



Bookmark and Share


  Bibbi VIP
Till Twitter.
2019-03-22

  Notarius publicus:Sten Wiking VIP
Lögnen våldtar alltid sanningen och penetrerar den tills den blir en lögn.
2019-03-22
  > Nästa text
< Föregående

mare
mare VIP