Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Grönmålade landskap färgsprakande blommor i olika nyanser

Sommaridyllen penslar själen varm
grönmålade landskap färgsprakande
blommor i olika nyanser som förgyller
dofterna är outstanding & ljud flyger
omkring både högt & lågt & spelar upp
naturens oändliga värld är fantastisk
djuren berikar många syns & en del
gömmer sig bortom människoblickar
emellanåt dyker de upp på estraden
ståtliga älgar rådjurs ögon som tittar
att vandra omkring absorbera fånga in allt
är helande läkande befriande glädjefyllt
ett paradis på jord för både kropp själ & ande
majestätiska pelarsalar sorlande bäckar
glittriga små sjöar stränder berg slätter
beskåda båtar vita segel glida fram
är sommarkänsla ihop med solens
värmande strålar vindens smekningar
svalkande vågor som sköljer över fötter
lämna fotsteg i sand & se skymningens
paletter göra en sista uppvisning
är himmelsk skönhet innan
natten tar över med sina
pågående hemligheter






mare




Fri vers (Fri form) av mare VIP
Läst 184 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2019-07-11 10:52



Bookmark and Share


  Bibbi VIP
Störtskön.
2019-07-11
  > Nästa text
< Föregående

mare
mare VIP