Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

from Tomiro's Book : Thursday 53:rd of Marzipan 2049

 

 

 

Today you discovered some humans by a sunny FOUNTAIN. The tallest one were bending down, to possibly find drops left to drink. The fattest one were fingering on that old machine, probably a PIANO, while screaming like some bird never heard before. The smallest one were climbing in that rare, big vegetable they call TREE. Tomiro, you are more used to roots than branches of those. As its crown was reached, the little human let a fishing-line dive deep. The most normal one just stood and looked confused. Whether these humans KNEW each other, you found difficult to figure out.

 

 

 

 

 

 

 




Prosa (100-ordare) av TrollTörnTrappan VIP
Läst 249 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2019-03-29 10:24



Bookmark and Share


  TrollTörnTrappan VIP
HohoHO jo, skolande GLOsor skulle det kunna vara, ROLigt uppslag A:son!!!! La till två till.

Det potentiellt omhändertagande berättar-greppet är essentiellt för Tomiros dagbok, och har ju glimtat fram titt som tätt genom de mystiska WE, vilka dock ej nämner sig såsom just "we" i denna episod.

Skulle dessutom kunna varit en målning som Tomiro iakttar här, men är helt levande människor. Vars relationer vättens perspektiv tolkar /får uttolkade, som Nanna betonar bra, och där man får komma ihåg att de ter sig såhär "trettio år in i framtiden" (kanske ej idag) - absolut Stefan!
2019-03-30

  Stefan Albrektsson
Sött om the sweet month of Marzipan och blott trettio år in i framtiden. Coolt grepp att låta en berättare berätta för Tomiro vad han just bevittnat. Gillar (och funderar över) versalorden - ingår det i någon slags skolning av Tomiro? Typ, "dagens glosor är ..."
2019-03-30

  lodjuret/seglare VIP
Den nya dansen 'El Paso Doble' kreeras nu på redaktionen i programmet 'landet strunt'...
2019-03-29

  Nanna X
Oh yeah Tomiro is back! Intressant att få hans vaettir-perspektiv på mänskliga relationer.
2019-03-29
  > Nästa text
< Föregående

TrollTörnTrappan
TrollTörnTrappan VIP