Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Tack gode gud

Tack gode gud
för mormor

De milda ögonen
De rågade gröttallrikarna

Alla kloka ord
och kärleken
som lade sig som bomull runt hjärtat




Övriga genrer av Bim
Läst 436 gånger
Publicerad 2006-06-22 15:14



Bookmark and Share


  Nattis83
Mycket fin hyllning till henne, gulligt :) /Natalie
2006-06-23
  > Nästa text
< Föregående

Bim