Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Randiga skäl och rutiga orsaker

Randiga skäl och rutiga orsaker
Så känn alla dofter och smaker
Fåglarna ute sjunger en serenad
Känslor som i en kärleksballad

Våren som har så mycket att ge
Sommaren som snart gör entré
Allt blir så ljust och grönt igen
Så finner du en ny gammal vän

Något som lyser upp din vardag
Heta känslor uppstår i ett samlag
Ödet som gett dig nyare perspektiv
Inte är du då längre så destruktiv

Alla möjligheter uppdukade i ord
Så mycket som är härligt på vår jord
Alla årstider som har sin charm
Allt man får uppleva gör en varm

Så man gråter inga mera tårar
Får kanske uppleva flera vårar
Innan man tar med sig allt till en grop
Så då vi med tiden glömmer alltihop




Bunden vers (Rim) av Lidde
Läst 225 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2019-04-01 03:31



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Lidde
Lidde