Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Under solen

Det sägs när en fågel
från skyn faller ner
så sker det inte
utan att vår herre ser

När människor dör
då är det dess värre
som han blundar hårt vår herre


Dödad i krig
av bomber och granater
Knivhuggen till döds
av kamrater
sparkad och slagen
tills livet flytt

Intet under solen
är för döden nytt




Övriga genrer av Bim
Läst 387 gånger
Publicerad 2006-06-22 15:44



Bookmark and Share


  Nattis83
Mycket starkt skrivet, detta berör, detta är mycket bra! /Natalie
2006-06-23
  > Nästa text
< Föregående

Bim