Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Mammas ord: Ibland måste man ställa hårt mot hårt

Min mammas ord: Ibland
måste man ställa hårt mot hårt
så rätt hon har min älskade mor
hon vet efter ett långt liv att man
måste försvara sig och stå på sig
särskilt då det gäller mot orättvisor
utanförskap mobbning och falskhet
för falska människor finns det gott om
man måste vara försiktig vem man öppnar
sitt hjärtas dörr för så att man inte
luras in i en fälla och gör så att man
far illa och skadas på livets väg..
överallt lurar farligheter och i den
pågående samhällsutvecklingen
får man verkligen se upp för dem
de verkar bara bli fler och fler..
vi svenska folket blir behandlade
mycket illa av styrande regering
de tar bort den omtalade välfärden
sen ökar de på de redan höga skatterna
de gör livet mycket svårare för
pensionärer sjuka och svaga
min mamma är så arg på dem!
pappa gormar i stort sätt varje dag
vi håller ihop och höjer våra röster
för de som styr och bestämmer
över våra huvuden ska inte tro
att de kan skrämma oss till tystnad
mina föräldrar har levt länge
de ser vad som hänt och händer
de bär en helig vrede över vad som sker
mamma du har så rätt med dina ord
ibland måste man ställa hårt mot hårt
du har gjort det många gånger i livet
jag har inspirerats och tar efter dig
vi fortsätter göra så vi går inte på tå
tack lilla mor, i mina ögon är du stor







mare




Fri vers (Fri form) av mare VIP
Läst 242 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2019-04-11 00:01



Bookmark and Share


  Bibbi VIP
Hes. 3:8,9
2019-04-12
  > Nästa text
< Föregående

mare
mare VIP