Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
VätteTV visar en möbel el dyl interiör per dygn, t.o.m. annandag påsk, som här åter fick närma sig rena redskap...


PåskSkåpet Lucka 8 : SkottKärrorna

 

 

Skottkärror ligger i källar'n och vilar

 

redo strax köra lass nyvaken jord

 

Ordet likt dödliga gängs stulna bilar

 

dock rör sig blott om djup livslust ombord

 

 

Ned rusar drängar och vänder upp flaken,

 

drar handtags träsmak på varsitt hjul fram

 

Skrot och skog rensas, tills gräsmattan naken

 

plast och plåt åker bort längs makadam

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 




Bunden vers (Rim) av TrollTörnTrappan VIP
Läst 168 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2019-04-09 15:32



Bookmark and Share


  Nanna X
Haha den var rolig, skott-kärror. Lite Chicago där kanske?
2019-04-09
  > Nästa text
< Föregående

TrollTörnTrappan
TrollTörnTrappan VIP