Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ditt talesätt öppna edra hjärtan glömmer man inte så lätt

Men hur tänker du när du säger
att vi ska arbeta tills vi blir 75 år
din mun babblar fortfarande en
massa tomma innehållslösa flosker
hur står det till därinne i hjärnkontoret
har du fullständigt tappat kontrollen
fattar inte du vilka idiotiska
ord du sprider ut till människor!
många undrar om du är helt galen
ditt talesätt öppna edra hjärtan
glömmer man inte så lätt och jag vill
även tillägga öppna edra plånböcker
öppna edra hem passar också bra in
vi som arbetar är slavar åt staten
vi ska betala ut enorma summor
inte förvänta oss något tillbaka
sen ska vi i stort sätt falla ner i
ättestupa och försvinna för alltid
så ser verkligheten ut för folket idag
agendan ska uppfyllas till sista andetag
den är ondskan i ett nötskal och du
hjälper glatt till så att den fortsätter
du med din stora feta lön skulle hålla tyst
fler och fler hamnar på gatan på grund av
alla försämringar som pågår i Sverige
du kan börja med att dela med dig
det är väl deras skattepengar du badar i
tillsammans med så många andra politiker
ni vet hur ni ska roffa åt er på folkets bekostnad
sen som tack, sparkar ni dem i ändan!






mare




Fri vers (Fri form) av mare VIP
Läst 271 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2019-04-09 21:38



Bookmark and Share


  Bibbi VIP
Till Twitter.
2019-04-12

  Kungskobran VIP
Ord och inga toner
2019-04-09
  > Nästa text
< Föregående

mare
mare VIP