Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ur askan i elden brinner våra själar på

Mitt vackra lilla fosterland
styrs av stollar utan kontroll
det sägs att de är politiker
men i sanning luriga troll!

De lyssnar inte på folket
som vill ta i med tuffare tag
blundar för alla problemen
som ropas ut vareviga dag!

Frihetens röster varnar
men de strunar i deras rop
istället fortsätter de gräva
en större farligare grop!

De öppnar upp för ondskan
välkomnar den in i vårt land
men det kommer inte att hålla
redan nu står Sverige i brand!

Mord våld och trakasserier
skjutningar som aldrig förr
rån våldtäkter som skenar
hög tid att stänga vår dörr!

Hallå alla flata mesiga ledare
varför bespottar ni fred och frid?
varför sätter ni inte ner foten?
varför ser ni bara på all strid?

Tro inte att vi som bryr oss
kommer sluta kämpa emot
vi fortsätter alla dagar nätter
utan rädsla för era hot!

Ni förespråkar ju diktatur
det hörs och märks helt klart
som ni håller på och bestämmer
är det i sanning uppenbart!

Upp ur dyn ur askan i elden
brinner våra själar på
aldrig vi kommer slockna
på barrikaderna ska vi stå!

För Sverige vårt fosterland
för frihet och sann demokrati
ännu högre och kraftigare
tills landet dansar helt fri!







mare




Fri vers (Fri form) av mare VIP
Läst 280 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2019-04-11 14:04



Bookmark and Share


  Bibbi VIP
Till Twitter
2019-04-12

  Thylacine
Suverän motståndspoesi!
2019-04-12
  > Nästa text
< Föregående

mare
mare VIP