Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Tidig vår


Jag sitter på det lilla torget
och ser livet dra förbi.
Det ät länge sedan jag lämnade
storstadens liv och larm.
Vårsolen lyser men nordanvinden
biter i kinderna.
Den bevingade hästen på torget
kommer inte att flyga idag heller.
Pensionärer drar förbi med sina
rollatorer
och några småpojkar jagar en fotboll.
En liten paus - mitt i verkligheten.




Fri vers av Bo Scharping
Läst 298 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2019-04-13 09:49



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Bo Scharping
Bo Scharping