Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Det blev ingen ny blomstring utan ett visset landskap

Så fortsätter den stora serverade lögnen
att det skulle bli så bra och så mycket bättre
mitt fosterland skulle börja blomstra ännu mer
politikermunnarna babblade på media skrev
öppna edra hjärtan ekade ut över avlånga jord
den politiska korrektheten basunerade sina ord
öppna edra plånböcker också tyckte väldigt många
själva stoppade/stoppar de en hel del i egna fickor
lever idag i fina områden och behöver inte oroa sig
som så många fattiga människor får göra och de blir fler
hemlösa pensionärer har bara ökat på och svälter
människor dör i väntan på vård och det är oacceptabelt
människor far väldigt illa idag på grund av den nya
så fantastiska utveckling som vissa politiker tycker
så de är stolta över allt förfall som sker på daglig basis?
för det går ju bara åt ett håll, neråt neråt neråt...
politiker har banat väg för den neråtgående spiralen
att ljuga håller inte, sanningen kommer ikapp!
nu både hörs syns märks skörden av deras sådd
hela landet håller på att falla ihop som ett korthus
flera kommuner är under extrem tyngd
nu hörs det hur det knakar brakar smäller
ingen kan längre fly verkligheten
det blev ingen ny blomstring
utan ett visset landskap







mare




Fri vers (Fri form) av mare VIP
Läst 262 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2019-04-15 10:50



Bookmark and Share


  Bibbi VIP
Ja så blev det.
2019-04-16
  > Nästa text
< Föregående

mare
mare VIP