Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Damen med den saknade säkerheten



Trots avsaknaden av
bananskal

flög hon ständigt omkull
i tillvaron

Hennes kusin for omkring
Med kvast och talade med
döingar

Och det ibland på bästa
teve sändningstid

Det gjorde inte hon
Höll tyst

Och försökte förhålla
sig till verkligheten

Om det inte vore för
alla dessa ständiga
omkull åkningar

(med gjorda volter
i tillvaron)

Så skulle livet vara
näst intill perfekt

Men det var kanske det
Hon egentligen inte ville

Insåg hon innerst inne
till sist

Dagarna innan hon skulle
bli till en belåten pensionär









Fri vers av Sefarge VIP
Läst 162 gånger och applåderad av 12 personer
Publicerad 2019-04-17 02:09



Bookmark and Share


  limerick
Att halka omkull utan bananskal är sannerligen en sann konst.
2019-04-17

  bumerang

Skrattar. ))
Den sanningen hoppas jag gäller
alla, oavsett kön.
Då skapar vi en bättre värld.
Kram
2019-04-17

  Kungskobran VIP
Fint.
Livet är en dans på slak lina
2019-04-17
  > Nästa text
< Föregående

Sefarge VIP