Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Möte

Jag skälver under dina händer
min hud har längtat efter dig.
Min kropp har längtat efter denna stund
och jag är naken.

Mina ögon letar efter dina
men jag måste blunda
slutas och öppnas
som en mussla.

Jag yrslar
och jag faller, faller
i ett ofattbart djup.
Jag drömmer, jag är vaken
drömmer vakendrömmar
uppstår ur drömvaken
och jag ler.

Jag älskar ärligt
som ett barn.
Varje möte är nytt.
Våra kroppar möts
och berättar hemligheter.




Fri vers av Rafmagn VIP
Läst 199 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2019-04-20 17:44



Bookmark and Share


  Märta Kajsa Nyholm
Mycket bra skrivet!
2019-05-16

  Gunnar Hilén VIP
Bara älskar denna kärleksdikt
2019-04-24

    ej medlem längre
Åh vad fint, kärleksfullt och erotiskt. ??
2019-04-20
  > Nästa text
< Föregående

Rafmagn
Rafmagn VIP