Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Fru Fläder

Fru Fläder har fått nya kläder
se så fin hon är!

Vita blommor små
som stjärnor stå
i sky av klorofyll

Jag stannar i beundran
och ser när första humlan
sätter sig som brosch

på fru Fläders nya kläder
som skall tåla många väder
sol och regn och blåst

Nu svänger hon på kjolen
för våren och för solen
för humlor och för bin

Fru Fläder har fått nya kläder
som gör henne så fin.




Övriga genrer av Bim
Läst 413 gånger
Publicerad 2006-06-23 11:30



Bookmark and Share


  Nattis83
Jag log rakt igenom, fyndig och gullig text, det gjorde du bra /Natalie
2006-06-23
  > Nästa text
< Föregående

Bim