Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Mellan ebb och flod








Tiden som går
mellan ebb och flod



kan vara nog
för att stilla en längtan




Övriga genrer av Bim
Läst 384 gånger
Publicerad 2006-06-23 11:57



Bookmark and Share


  Nattis83
Skön harmoni och vackert innehåll. Så ska det se ut, bra gjort! /Natalie
2006-06-23
  > Nästa text
< Föregående

Bim