Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Svaghetens fatal

Bevattna mitt frö, låt det sedan dö.
Locka mig in med lovord och vin.
Belamra min själ, lysmät den väl.
Det är ditt barbari, som jag finner mig i.

Glöm dina kval, vi har gjort vårt val.
Tillfället i akt, vi har slutit vår pakt.
Men den glöms nog bort, nästan lika fort.
Må moralen stå oss bi i vår frihets symfoni.

I vår syntes, det tags och ges.
I kärlek och moral, svaghetens fatal.
Så låt gå, det lär inte bestå.
Dock detta formulär, att du en gång var här




Fri vers av Krister O
Läst 441 gånger
Publicerad 2004-10-14 19:29



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Krister O
Krister O