Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vem?

Egoist och egenkär

javisst

jag är ju allt det där


som ingen vill
att nån skall vara


men gå på ni bara


trampa djupt
och trampa fel


sök sen
att få ut er del
av måttet
som är rågat


ni skulle bara vågat






Övriga genrer av Bim
Läst 404 gånger
Publicerad 2006-06-23 13:51



Bookmark and Share


  Nattis83
Jag håller med dig fullständigt, bra skrivet :) /Natalie
2006-06-23
  > Nästa text
< Föregående

Bim