Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Propagandan älskar hjärntvätta folk

Media med sina vinklade budskap
sprider ut giftiga moln över landet
propagandan älskar hjärntvätta folk
om man inte följer i den politiska
korrekthetens fotspår får man se upp
smutkastningarna slänger sina pajer emot
dem som vågar ha en annan uppfattning
som vågar tala klarspråk om saker och ting
som inte böjer sig för deras fula påhopp
utan står rak i repressaliernas attacker
yttrandefriheten verkar motbjudande
olika åsikter tankegångar är inte omtyckt
man ska ställa in sig i ledet och ledas fram
lyda snällt inte prata för högt inte streta emot
då blir man klappad på huvudet och medhårs
munkavlarnas land Sweden tycker om att
tysta ner de så kallade obekväma som inte
lyder under den osynliga piskans hårda slag
man smutskastar nervärderar sparkar spottar
på de som helt enkelt struntar i deras manipulation
vilka självgodhetsapostlar det finns i regeringsstyrda
media radio tv, makten försöker kontrollera styra..
som tur är inte alla och fler och fler inser
går från klarhet till klarhet om den stora lögnen
den håller på att vittra sönder helt
sanningen trycker på och avslöjar!







mare




Fri vers (Fri form) av mare VIP
Läst 187 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2019-04-26 09:46



Bookmark and Share


  Bibbi VIP
"sanningen trycker på och avslöjar!"

som väl är...
2019-04-27
  > Nästa text
< Föregående

mare
mare VIP