Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Svagheten

Jag börjar förstå
att jag måste
släppa mina murar
som jag gång på gång
bygger upp för skydd.
Kanske måste jag
ta mig igenom skammen,
acceptera att det finns,
sluta mura in den?

Ja, jag vet att jag flyr,
men inte av lathet.
Jag flyg från känslomässig smärta,
vill glida ifrån den,
inte uppenbara den för dagen.
Inte kännas vid den.
Jag tror mig bli svag.

Men kanske är det just
svagheten jag måste
belysa för att lyckas?




Fri vers av Krimskramsan VIP
Läst 161 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2019-04-26 13:52



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Krimskramsan
Krimskramsan VIP