Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Bänk 6 : Varenda Ända Någonsin

 

 

Betänk hur hisnande många

sorts människor som måste

ha suttit på denna bänk!?!

 

mest en eller två i taget

ibland fyra, nångång t.o.m. sex

men oerhört sällan tre främlingar samtidigt?!?

 

 

och känn hur knappt märkbara spår

tycks sitta kvar av

varenda smått världshistorisk ända...

 

från levande dockan

med stans allra supersnyggaste

till döende vraket

med sin ohyggligt muskel-ouppbyggda

längs värmande vanlig

mot brädor som fått bära miljoner lager kläder......

 

 

mens ungen blir relativt spänd

av träsmak redan från första stund

blir plikttrogna föräldrar tillfälligt avspända

 

 

upp hoppar förväntansfull hund

strax slår sig ned krigande skata och mås

emellanåt kantänkas också ekorrens besök

 

 

 

 

 

 




Fri vers av TrollTörnTrappan VIP
Läst 189 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2019-04-27 12:33



Bookmark and Share


  Nanna X
Ja parkbänkar bär ju sannerligen på minnen... vet inte om du har deltagit i den klassiska parkbänksimprovisationen under någon teaterkurs ; ) ?
2019-04-27
  > Nästa text
< Föregående

TrollTörnTrappan
TrollTörnTrappan VIP