Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Haiku


Väntan

Jag har levt färdigt

jag är tacksam att lämna

klar möta ljuset 

 

Kom ur fåtöljens

sköna omslutande djup

till TVns blåljus

 

Nytt liv levde upp

i konstvandringens möten

blicken glädjefylld 

 

© Gunilla N

20190430




Bunden vers (Haiku) av Gunilla VIP
Läst 177 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2019-05-01 19:04



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Gunilla
Gunilla VIP