Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Midsommarfest

 

Hur kan en go och gla fylla förändras så

 

dagen efter 




Fri vers av Helene Månsson
Läst 152 gånger
Publicerad 2006-06-24 07:22



Bookmark and Share


    Bodil Sandberg
Ja du...ibland kan man undra...hehe
2006-06-24
  > Nästa text
< Föregående

Helene Månsson
Helene Månsson

Mina favoriter
min mamma