Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Till Dig

Det står still idag,
svarta tunga aska
landar i mitt bo

Andarna spelar teater
scenen skrämmer,
mitt rostiga hjärta


tänk att Du,
skulle bli
sårbar, så ensam

ser upp till dig
som har allt
guiden,
i mitt möte
mellan gott & ont

paniken finner mig
jag tänker, fattar
jag hade dig
likt en nyckel
i min hand

tappade Dig

såg dig
glida bort,
från allt

lägger huvudet
på kudden,
blundar, känner dig

hör dig, ser dig

saknar, tänker
jag sörjer




Fri vers av Magnus VIP
Läst 276 gånger
Publicerad 2004-10-14 21:42



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Magnus
Magnus VIP